Garantia Produselor

GARANȚIA

Pentru articolul/produsul cumpărat din magazinul nostru online, oferim o garanție comercială de 30 de zile de la data cumpărării, doar în cazul respectării tuturor recomandărilor de întreținere de mai jos.

Articolul/produsul cumpărat nu reprezintă un produs de folosință indelungată și trebuie utilizat potrivit recomandărilor de întreținere de mai jos.

Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin lege consumatorului și este în concordanță cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor cu modificările ulterioare și legea nr. 449/2003.

În cazul unor reclamații, vă rugăm să vă adresați echipei NEBY SHOES la adresa vanzari@nebyshoes.rosau la numarul de telefon 0756 037 772, iar ulterior pentru soluționarea reclamației va trebui să expediati produsul în cutia originală, cu eventualele accesorii.

Modalități de asigurare a garanției:
• Repararea produsului
• Înlocuirea produsului
• Reducere de preț în funcție de natura deficiențelor calitative
• Termenul de soluționare a unei garanții este de 30 zile calendaristice

Clientii beneficiaza de garantie in urma acceptarii conditiilor din site, insa la cererea expresa a fiecăruia, documentul poate fi printat și inclus în colet.

Recomandări generale privind îngrijirea produselor comercializate de SC NIKE INVEST SRL:

1. Se interzice cu desăvârșire spalărea produselor de încălțăminte în mașina de spălat!

2. SC NIKE INVEST SRL   nu răspunde pentru defectele apărute ca urmare a utilizării sau întreținerii incorecte a produsului respectiv, precum și pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită.

3. După fiecare purtare, încălțămintea se curăță și se pune pe șanuri potrivite ca mărime și format. Pentru a crea condiții igienice de purtare și a mări durata de folosire, se recomandă purtarea alternativă a 2-3 perechi de încălțăminte într-o perioada de timp. Este interzisă spălarea cu apă a încălțămintei sau spălarea în mașina de spalat rufe. Nu se folosesc înălbitori.

4. Produsele umede se usucă lent, la temperatura camerei, ferite de contactul direct cu sursele de căldură. Nu folosiți uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură.

5. Fețele încălțămintei se vor feri de lovituri directe.

6. Fețele și talpa pantofilor trebuie protejate de contactul cu solvenți, smoală, bitum moale sau alte materiale corozive. De asemenea, evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, resturi de sticlă etc.

7. În cazul pantofilor cu tocul sau cu talpa îmbrăcată în piele și cusături aplicate pe talpă, nu poate fi făcută responsabilă pentru defectele aparute ca urmare a imperfecțiunilor drumurilor, trotuarelor sau terenurilor unde s-au folosit pantofii.

 


Curățarea încălțămintei:


Pantofii cu fața din piele naturală cu suprafațalucioasă, se îngrijesc prin aplicarea unui strat de cremă de pantofi la culoare sau neutră, cu ajutorul unei carpe moi, după ce în prealabil au fost îndepărtate resturile de praf sau murdărie cu o carpa umedă. Petele de grăsime sau impurități se îndepărtează cu o cârpă înmuiată în soluție apoasă de detergent.

Pantofii cu fețe din piele naturală - antilopă, suede sau nabuc - se îngrijesc cu ajutorul unei carpe moi, uscate sau a unei perii cu peri moi.

Nu folosiți apă deoarece fața materialului s-ar putea păta. Petele de ulei sau grăsime se îndepărtează folosind o soluție contra petelor, specială pentru pielea de antilopă sau nabuc.

În ambele situații este contraindicată folosirea unor perii aspre, deoarece acestea pot produce deteriorări ale fețelor pantofului.

Articolele din alte materiale și materialele textile se vor curăța cu ajutorul unei carpe moi. Este interzisă folosirea detergenților lichizi, deoarece aceștia conțin solvenți care atacă materialul de bază al pantofilor în cauză. Încălțămintea cu fețe textile se recomandă a fi purtată pe timp uscat.