Termeni si Conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/ vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare.

Magazinul este operat de S.C. NIKE INVEST S.R.L. cu sediul in Bucuresti, str. Vantului nr.12, sector 3, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J40/14689/1992, avand Cod Unic de Inregistrare 359854 , denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:
Prin posta la adresa de corespondenta: str. Vantului nr.12, sector 3, Bucuresti.
Prin e-mail la: vanzari@nebyshoes.ro
Prin telefon la: 0756.037.772

Plata si Livrare 

Toate comenzile se livreaza in 2 zile lucratoare de la plasarea acestora, cu exceptia produselor personalizate care se livreaza in 10 zile lucratoare.

Transportul este GRATUIT pentru comenzile care depasesc suma de 350 Lei. Pentru comenzile cu valoare sub 350 de lei costul transportului este de 20 de lei.

Plata comenzilor efectuate pe magazinul nostru online se poate face numerar la curierul care  livreaza comanda sau prin cardul bancar direct pe site.

POT PROBA PRODUSUL LA LIVRARE?

Din pacate acest serviciu de probare a produselor la livrare nu exista in acest moment insa returnarea produselor livrate in Romania este gratuita (atat pentru schimb de marimi / model cat si pentru returnarea contravalorii produsului in contul clientului).

POT SCHIMBA SAU RETURNA PRODUSUL COMANDAT?

In cazul in care ati comandat cu livrare si marimea nu se potriveste puteti solicita schimbarea produsului.

Produsele ale caror valoare depaseste 350 Lei se pot returna GRATUIT. In cazul produselor cu valoare sub 350 Lei, costul de transport retur este suportat de dvs. 

Returnarea Produselor

Cum se returneaza produsele?

Produsul se va returna doar daca: este in stare perfecta, in ambalajul (cutia) original.

Magazinul nostru oferă posibilitatea de a returna ceea ce ați comandat în termen de 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului.

Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.

Asiguram primul schimb de produs/ marime gratuit. Daca aveti nevoie si de alte schimburi de produs/ marime dupa primul schimb, acestea se vor taxa cu 30 lei TVA inclus.