Livrare si Retur

Livrarea comenzilor

  Bookurier Cu siguranță sunteți nerăbdătoare ca produsele comandate să ajungă cât mai repede la dumneavoastră. Magazinul www.nebyshoes.ro oferă posibilitatea livrării produselor comandate prin firma de curierat rapid (BOOKURIER).
  livrare Termenul de livrare este între 1 - 5 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii de către noi, cu excepția perioadelor aglomerate cu volum mare de comenzi în care timpul pe procesare si livrare se poate prelungi până la 7-8 zile.

Coletele vor fi livrate la adresa specificată în formularul de comandă, în intervalul orar 09:00 - 19:00.

Nu suntem răspunzători pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate în zilele de sâmbătă și duminică sau de sărbători legale vor fi procesate și confirmate în prima zi lucrătoare. Mai multe informații despre termenii de livrare vă vom comunica la momentul confirmării comenzii, în funcție de oră și volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul www.nebyshoes.ro se face exclusiv pe teritoriul României.

Costuri de livrare:

• Livrarea prin curierat rapid:

 
  GRATUIT - pentru toate comenzile peste 350 de lei (pentru comenzile care se află în aria de acoperire a firmei de curierat Bookurier)

BOOKURIER   20 lei - pentru comenzile sub 350 de lei

Cum plătiți:
1. În sistem ramburs - veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului (dacă e cazul) în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat.
2. Prin card bancar - prin intermediul procesatorului de plăți online, EuPlatesc.ro, beneficiați de o tranzacție sigură și eficientă, fără costuri suplimentare
3. Prin bancă - plata prin bancă se face în avans. Fie faceți plata prin depunere la ghișeul băncii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, dacă beneficiați de un sistem de online banking. Informațiile necesare unei plăți prin bancă vă vor fi furnizate de către noi în cazul alegerii acestei opțiuni dar ele pot fi consultate și la rubrica noastră de Contact.

 

Pentru că ne dorim ca dumneavoastră să fiți pe deplin mulțumită de produsele comandate și ca să purtați numai ceea ce vi se potrivește, atât ca mărime, cât și ca stil, returnarea produselor este gratuită pentru orice comandă, iar procesul de returnare este foarte simplu! Trebuie doar să ne anunțati de intenția de retur prin intermediul acestui e-mail, la adresa vanzari@nebyshoes.ro sau la nr de telefon 0756 037 772                                                                                                                 

retur
Magazinul nostru oferă o perioadă de 14 de zile calendaristice din momentul primirii coletului, timp în care ne puteți înștiința de intenția dumneavoastră de a face retur.

Pentru îmbunătățirea calității produselor și serviciilor oferite clienților noștri vă vom fi recunoscători dacă ne veți spune motivele returnării.
Vă mulțumim!

Nu în ultimul rând, vă informăm că aveți la dispoziție două modalități de compensare a returului : Înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe www.nebyshoes.ro.                                                                                        


Primirea contravalorii produsului returnat (valoarea acestuia în momentul achiziției).

Vă rugăm ca odată cu solicitarea de returnare să specificați și modalitatea de compensare aleasă.

1. Dacă alegeți înlocuirea produsului cu un alt produs disponibil pe www.nebyshoes.ro iar valoarea celui din urmă este diferită de cea a produsului returnat, vom proceda astfel:
- dacă produsul ales de dumneavoastră este mai ieftin, vă vom returna diferența în contul bancar.
- dacă produsul ales este mai scump, veți plăti diferența ca în cazul oricărei alte comenzi, ramburs, la primirea coletului sau în avans, prin transfer bancar.

2. În cazul în care optați pentru rambursarea banilor, vă rugăm să ne comunicați pe e-mail, la aceeași adresă, următoarele informații: codul IBAN, de 24 de caractere, precum și numele întreg al titularului cardului.
Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise către noi în sistem ramburs, nu se primesc. Plata returului se face în 14 zile lucrătoare de la confirmarea primirii returului și a tuturor informațiilor necesare pentru a face plata (IBAN corect și titularul contului).


Costuri de returnare:

Transportul pentru returnarea produselor trebuie să se facă prin aceeași companie de curierat prin care ați primit coletul inițial și, pentru comenzile cu valoare de peste 350 Lei, costul va fi suportat integral de noi. După ce ne inștiințați de intenția de a face retur, noi vom face o solicitare de ridicare.
Dacă doriți să efectuați returul în alte condiții, sau costul produselor este sub 350 Lei, dumneavoastră trebuie să achitați contravaloarea returnării.


Adresa pentru returnarea produselor este:

SC  NIKE INVEST SRL Str vantului nr 12, Sector 3, București.
Vă rugăm să folosiți doar adresa de mai sus și nu adresa sediului social.
Pentru orice alte detalii sau informații, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, la adresa vanzari@nebyshoes.ro sau telefonic la numărul 0756 037 772 (disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 08.30- 17.00).
Vă răspundem cu plăcere, în cel mai scurt timp.


Condiții pentru returnarea produselor:

- Să ne înștiințați prin e-mail, telefon sau formularul din site, în termen de 14 zile calendaristice, de intenția dumneavoastră de a returna unul sau mai multe produse.
- Produsul să nu prezinte semne de purtare, semne de uzură sau consum.
- În momentul predării către firma de transport, produsul împreună cu ambalajul producatorului trebuie împachetate corespunzator, cel puțin într-o altă cutie sau pungă pentru a nu se deteriora în timpul transportului, astfel încât să nu prezinte urme de deteriorare legate de împachetare.
- Ne rezervăm dreptul de a refuza și implicit de a trimite înapoi către dumneavoastră orice produs care nu îndeplinește întocmai condițiile de returnare, este uzat fizic sau deterio

Notă: Vă recomandăm să probați pantofii pe o suprafață moale: covor, mochetă, etc., pentru a preveni deteriorarea produsului, în cazul în care doriți să îl returnați.

SC NIKE INVEST  SRL își rezervă dreptul de a refuza retururile care nu se încadrează în această politică de returnare. Excepție fac doar cazurile în care produsele au defect de fabricație.